Učilište Vozač – vaša adresa za kvalitetna osposobljavanja i usavršavanja u prometnom sektoru!

Učilište Vozač ustanova je za obrazovanje odraslih, fokusirana na pružanje formalnih i neformalnih programa osposobljavanja i usavršavanja u širokom spektru prometnih i logističkih područja, posebno u cestovnom prometu.

Svi naši formalni programi su odobreni od strane institucija, uključujući Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture, Ministarstvo obrazovanja i znanosti te Agenciju za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih. Ovo odobrenje jamči kvalitetu i relevantnost programa koje provodimo.

Uz formalne programe, također nudimo i neformalne programe obrazovanja mobilnih radnika za područje pravilne upotrebe tahografa, radnih vremena i vremena odmora. Naš cilj je podržati cestovne prijevoznike u njihovoj obvezi stalne edukacije zaposlenika, smanjujući rizik od prekršaja.

Učilište Vozač ulaže u edukaciju nastavnika i osoblja, a sve kako bismo osigurali najbolju obuku za naše polaznike. Zadovoljstvo polaznika nam je prioritet pa smo Vam na raspolaganju tijekom i nakon završenog programa.

Pregledajte naše programe usavršavanja i dobrodošli u Učilište Vozač!

Dostupne edukacije

Korak do edukacije

Pošalji upit ili prijavu na edukaciju

Imate pitanja ili želite se prijaviti na edukaciju? Ispunite formular i naši djelatnici Učilišta Vozač pružit će Vam sve potrebne informacije.