Vaš prijatelj na cesti

Učilište Vozač

„Učilište Vozač“ započelo je s radom sredinom 2019. godine, s ciljem obrazovanja i pružanja mogućnosti stjecanja potrebnih stručnih kvalifikacija u području cestovnog prometa i prometne logistike, ali i ostvarivanja osobnog napretka.

Sjedište „Učilišta Vozač“ nalazi se u Lučkom, Ventilatorska 8a, u kojem raspolažemo vlastitim prostorijama za izvođenje nastave, opremljenima najsuvremenijom metodičko – didaktičkom opremom potrebnom za uspješno podučavanje i izvođenje nastave.

Ovisno o potrebama klijenta, pojedina predavanja moguće je održati i u sjedištu klijenta prema unaprijed dogovorenom terminu.

Predavači i suradnici u nastavi su stručnjaci, osobe s dugogodišnjim iskustvom u radu i podučavanju u području cestovnog prijevoza i prometne logistike i u transportnoj industriji.

Naša misija

Misija „Učilišta Vozač“  – je pružanje stručnog obrazovanja, osposobljavanje i usavršavanje iz područja cestovnog prometa i prometne logistike uz pozornost pridanu samoj kvaliteti podučavanja i krajnjim pozitivnim povratnim informacijama polaznika, a sve s ciljem da polaznici steknu sva potrebna znanja i vještine koje će im omogućiti brzo i lako zapošljavanje, ali i konkurentnost i prospektivnost u poslovanju.

Naša vizija

Vizija „Učilišta Vozač“ – je postati vodeća obrazovna institucija iz područja cestovnog prometa i prometne logistike u Republici Hrvatskoj, prepoznata po kvaliteti obrazovnih programa i kvaliteti rada predavača i suradnika u nastavi. Svojim radom u konačnici „Učilište Vozač“ želi dati aktivni doprinos povećanju kvalitete prijevoznih usluga i sigurnosti cestovnog prometa, biti korak ispred, a razmišljati nekoliko koraka unaprijed i nastaviti stvarati lojalnost svojih zaposlenika te polaznika u nadolazećim desetljećima.

Brojne prednosti za polaznike

Zašto odabrati nas?

„Učilište Vozač“ nudi brojne prednosti svojim polaznicima, no najvažnije stavke zbog kojih bi za svoje obrazovanje, osposobljavanje i usavršavanje trebali odabrati upravo nas su:  

Tim stručnjaka

Prva karakteristika našeg Učilišta je izuzetno kvalitetan i profesionalan tim stručnjaka koji uz kontinuirano usavršavanje kroz stručne kvalifikacije i didaktičku teoretiku i praksu ostvaruje uspjehe i pomaže ostvarivanju Vaših rezultata.

Disperzija lociranosti

Naša predavanja možete slušati na više lokacija diljem Republike Hrvatske te Vi određujete termin, a mi se prilagođavamo.

Individualni pristup polaznicima

Osim što sami određujete termin, imate i našu cijelu pozornost tokom, ali i nakon, cijele edukacije te svakom polazniku pridajemo potpunu posvećenost i vrijeme.

Povezanost

Učilište Vozač ima duge i pohvalne odnose s prijevoznicima i ostalim sudionicima u cestovnom prometu te polaznicima omogućava praktična viđenja situacija, ali omogućava i spajanja i udruživanja te nastavak poslovnih i drugih veza.

Rast i razvoj

S nama uvijek znate na čemu ste i Vaše zadovoljstvo ujedno je i naše. Ipak, veliko nam je zadovoljstvo rasti i razvijati se u skladu s industrijom, tržištem, tehnologijom i potrebama klijenata i polaznika te svakodnevno radimo na prosperitetu i boljem učinku.

Nastavni materijal

Svaki od nastavnih materijala je pomno i jasno sastavljen za naše polaznike, a autori svih udžbenika i priručnika te ostalih nastavnih materijala su naši djelatnici.

Naše usluge

„Učilište Vozač“ nudi brojne prednosti svojim polaznicima, no najvažnije stavke zbog kojih bi za svoje obrazovanje, osposobljavanje i usavršavanje trebali odabrati upravo nas su:  

KOD 95 je oznaka koja potvrđuje stručnu osposobljenost profesionalnih vozača za prijevoz tereta odnosno putnika.

image

ADR

ADR je Europski sporazum o međunarodnom prijevozu opasnih tvari u cestovnom prometu.

Organiziramo stručne seminare i predavanja iz područja cestovnog prometa i prijevozne logistike kao i osposobljavanja za rukovatelje radnim strojevima.

Riječ ravnatelja

Svakodnevno svjedočimo tehnološkom napretku u svakom području realnog sektora koji upotpunjuje nedostatke i poboljšava dosadašnje prednosti, ali i omogućava veću razinu kontrole cestovnog prometa.
Učilište Vozač ima snažnu misiju i viziju, no povrh teoretske ambicije, ima praktične ciljeve koje učinkovito ispunjava. Veliki broj zadovoljnih polaznika, polaznika koji se često vraćaju za sve savjete i upute, broj izdanih certifikata i ugodno okruženje govore sami za sebe.

U velikom broju certificiranih učilišta, veleučilišta i privatnih sveučilišta, Učilište Vozač ponosi se inovativnim pristupima, donošenju pozitivnih promjena, omogućava polaznicima slobodu u odabiru termina, ali potpunu slobodu u pitanjima, komunikaciji i stalnoj podjeli savjeta.

U Učilištu Vozač je zadovoljstvo jedina opcija te jedino o čemu sanjamo je nastaviti osiguravati mirna putovanja, osposobljene radnike i zadovoljne polaznike i zaposlenike.

dr.sc. Saša Šolman, dipl.ing.